torsdag 23 juli 2015

Dag 33 Hemavan - Ö Björknäs

Vilodag igår. Passade på att äta mycket. Har tappat en del i vikt. Hade i och för sig lite att ta av men man vill ju inte tappa energi....

Hade turen att på Hemavan fjällstation träffa två erfarna guider, Mojo Andersson och Urban Axelsson som generöst bjöd på goda råd om vägval för sträckan mellan Hemavan och Gäddede. En stor behållning av min vandring så här långt är mötet med alla trevliga människor som delar med sig av allt från peppande ord, goda råd och t o m husrum. Tack till er !

Vägvalsdiskussion med Urban Axelsson och Mojo Andersson på Hemavan fjällstation.


Kom iväg lite sent 9.30. Jobbigt att säga hejdå till Lasse som måste åka hem. Hunden ville inte alls gå utan husse. Har i princip släpat honom hela dagen framförallt i början. Tråkigt att gå landsväg. Efter ca en mil vek vi av in på en grusväg och fortsatte mot Stor-Björkvattnet. Det började med en stigning. Därefter lite lätt utför mot sjön. Solen sken i stort sett hela dagen. När vi gått ca 25 km blev vi erbjudna att få övernatta i ett hus. Fick dessutom mat! Fantastiskt vilka snälla människor det finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar